МАЛКУ ЛИ СЕ ОВИЕ РЕФОРМИ ЗА МЕСЕЦ ДЕНА: Мерцедесот испран, гаражата исчистена…

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Мерцедесот испран, гаражата исчистена…. па малку ли се тие реформи за месец и кусур!?!?

1 коментар

Latest News

(Видео) За срeќa бaгeрoт се рaсипaл: На грaдeжeн рaбoтник нe му билe исплaтeни плaти па се рeшил да дeмoлиpa згpaдa – штeтaтa е oкoлу...

Незадоволен градежен работник, поради наводна караница околу плата, влегол во багер и урнал поголем дек од фасада на штотуку...

More Articles Like This