МАСОВНА ИЗЛЕЗНОСТ: Македонци од сите градови ја покажаа „црвено-жолтата“ линија!

  • February 28, 2017

И денеска огромен број на граѓани се одзваа на повикот од Граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА на собирот за зачувување на унитарноста на Република Македонија. Голем број на граѓани се уште пристигнуваат пред Владата од сите страни.

 

zbir-2-640x363

Маршевите за зачувување на унитарноста на државата се одржуваат и попладнево  на повик на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.

За разлика од вчера, денеска освен во Скопје, маршеви има и во Куманово, Прилеп, Штип и во Кичево.
zbir-1 p1-640x284 p2-640x285 proteseti4-640x343 protesti1-640x341 protesti2-640x337 protesti5-640x282 protesti6-640x294 protesti7-640x313 protesti8-640x295 protesti9-640x281

Претходно «
Следно »