МВР ИМА СНИМКИ ОД НАПАДОТ: Оливер Спасовски и медиумите манипулираат, најмалку 20 камери на спорната крстосница

  • March 4, 2018

Откако беше нападната полициската службеничка таа се сретна со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

По средбата јавноста беше информирана дека таа сама се удрила, а функционерот на ДУИ, Бекир Асани само вербално ја нападнал.

Но, по острите реакции во јавноста, Спасовски побара да му ги достават снимките и дека истите ќе бидат доставени до јавното обвинителство.

Спасовски снимките ги бара од граѓани, а на местото каде се случил инцидентот насекаде има камери.

Оттука она што е реално, е МВР да го достави на јавноста видеото од нападот.

Претходно «
Следно »