МВР СЛЕДИ НЕВЕРОЈАТНИ 68 ПРОФИЛИ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ: На барање на МВР се блокираат Твитерџии затоа што пишувале против СДС!

  • September 3, 2017

Врие на социјалната мрежа Твитер откако неколку корисници „ги снема“ после бројни пријави кои ги правеа активистите и платениците на СДСМ и Сорос на мрежите, пишува порталот Денешен.


Лицата за кои има сомнеж дека се блокирани од твитер на барање и пријава на МВР се познати како критизери на власта и политиките на Заев и СДСМ, а пред неколку дена против нив беше покрената кампања за да бидат пријавувани во твитер со цел да бидат блокирани од социјалната мрежа.

Лицата за кои има сомнеж дека се блокирани од твитер на барање и пријава на МВР се познати како критизери на власта и политиките на Заев и СДСМ, а пред неколку дена против нив беше покрената кампања за да бидат пријавувани во твитер со цел да бидат блокирани од социјалната мрежа.

СДСМ и Заев се фалеа дека посакуваат критика, а наместо тоа се занимаваат со цензура, нешто за што ја обвинуваа претходната власт со лажни обвиненија и измислени случаи.

Инаку вреди да се спомене дека многу од оние Твитер активисти кои пишуваа критики за минатата власт, а беа со полна уста пофалфи за се што ќе направи СДСМ, моментално се вдомени со работни места во Владата предводена од Зоран Заев.

Претходно «
Следно »