ЧАЈ ЗА ДОБРО УТРО: ШОЉА ЧАЈ ЗА ЕНЕРГИЧЕН ПОЧЕТОК НА ДЕНОТ

  • March 11, 2018

Мешавината од црн чај,кора од портокал и арома од ванила и ѓумбир ќе ви ја подобри енергијата и виталноста во текот на денот. Билките од мешавината изобилуваат со антиоксидативни својства, кои ја подобруваат благосостојбата на телото. Интензивниот и единствен вкус и мирис на чајната мешавина има својство да ги разбуди и најсонливите.

Се препорачува да се користи во утринските часови и во случај на замор за добивање инстантна доза на енергија.

Претходно «
Следно »