МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ: Ајде на избори…

  • June 26, 2018

 

Господа од ВМРО ДПМНЕ,

Повелете да побарате и изнудите предвремени парламентарни избори. Ова зло мора да се сруши и стави во затвор.

Имате народ, не само ваши членови, што масовно ќе гласа за рушење на оваа власт.

Изборите мора да се по “Пржински” модел.

Разочарувањето од економијата и бедата, од судството и администрацијата, од крадњето на Анѓушев и кланот Заеви, од договорот со Бугарија и двојазичноста, од “преспанскиот” договор и најновово денешно фалименто со ЕУ се многу повеќе од “бомбите” со кои Заев ве сруши.

Доколку сакате да ја водите државата, сега е време да ја побарате довербата од народот.

Ова вака веќе не оди.

М. Неделковски
Дудинка.мк

Претходно «
Следно »