МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ ДО КОЛЕГИТЕ: Зошто молчите или парите ви се во животот!

  • August 7, 2018
  • Коментари

Новинарот Миленко Неделковски ги повика своите колеги новинарите и партиски мегафони на СДСМ, Сашо Ордановски и Бранко Геровски да реагираат на лошата состојба во државата и неисполнетите ветувања на СДСМ.

 

Неделковски го спомена случајот со Мерцедесот кој требаше да биде продаден, ужасната состојба во здравството која СДСМ ветуваше дека ќе ја подобри. Тој напомена дека ветија дека ќе ја тргнат оградата од пред владата и од нејзе ќе направат клупи и дека ќе ги вратат наводните 600 илјади иселени млади од Македонија. Новинарот прашува зошто молчите или парите ви се се во животот.

-Мерцедесот го продадоа ли? Тамари излечија ли? Ограда ја исекоа ли? Клупи направија ли? 600.000 се вратија ли? Што ќутите говеда непрокопсани Сашо Ордановски и Бранко Героски? Колумничка, нешто…Ум да соилите… Или ,,кеш ис д кинг’’(парите ви се се во животот)?, вели Неделковски на својот Фејсбук профил.

Претходно «
Следно »