МИЛЕ ПАНИКА НЕЗАДОВОЛЕН ОД ЖИВОТОТ НА ЗАЕВ: Мораше ли сите ср*ња да ги направите во оваа година, ќе нема ли живот и во 2019?!

Поврзано

- Advertisement -

Бранко Огњановски попознат под својот прекар Миле Паника на Твитер со жестока критика до Зоран Заев. Тој отворено во својот последен твит го покажа своето незадоволство од работата на Заев и ,,животот” кој тој вети дека ќе го донесе. Сега Огњановски го прашува директно, Заев дали мораше како што вели сите срања да ги направи во оваа година како небаре да ќе нема живот и следната година. 

-Ја не знам зашто Заев брза сите срања да ги направи во оваа година, као да ќе нема живот и во 2019.

Latest News

Отворена нова истpaга пpoтив Гугл поради онлајн рекламирање

Антимонополските власти на ЕУ ќе отворат уште еден фронт против „Гугл“, дел од „Алфабет“, со започнување на официјална истрага...

More Articles Like This