Милошоски објави поезија за Владата

  • July 14, 2018

Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ својот став за прославата која Владата ја организира насловена како “Македонија во НАТО и ЕУ” која ќе биде организирана во 15 градови, го искажа на твитер со поезија..

Претходно «
Следно »