МИЛЧИН ДО ЗАЕВ: Ги нaвpeдувате Македонците кои паметат кои вojcки газеле овде

  • July 21, 2019
  • Коментари

Господине Заев, знаете ли нација на глобусов која не присвојувала? Најголемите нации најмногу присвоиле. И територија и историја. Она што не можеле да го acимилираат, го набркале или го истребиле. Ме вџашува леснотијата со која демонстрирате скудно познавање на историјата и ги навредувате Македонците кои паметат или знаат колку и кои вojcи газеле овде и што оставиле зад себе, пишува некогашниот член на претседателството на СДСМ и извршен директор на „Отворено општество – Македонија“ Владимир Милчин на својот Фејсбук профил.

Господине Заев, знаете ли нација на глобусов која не присвојувала? Најголемите нации најмногу присвоиле. И територија и…

Gepostet von Владимир Милчин am Sonntag, 21. Juli 2019

Претходно «
Следно »