МИЛЧИН: Со Бадентер ќе се озаkoнат узypпацијата и дивогpaдбите во Охрид

  • July 10, 2019

Владимир Милчин, некогашен прв човек на Фондацијата „Отворено општество“ во Македонија смета дека со Предлог- законот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот Регион кој денеска ќе се најде на дневен ред на собраниската Комисија за култура ќе се овозможи натамошна узypпации и дивогpaдби во Охрид.

Предлог-законот ќе овозможи натамошни узурпации и дивоградби. Локалните мафиози ќе го злоупотребат Бадентеровото…

Gepostet von Владимир Милчин am Mittwoch, 10. Juli 2019

Претходно «
Следно »