МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА СЕ ВПЛЕТКА ВО СОПСТВЕНИТЕ ЛАГИ: Зошто УБК вршела проверки на лицето Горан Василевски поставен како шеф на военото разузнавање?

Зошто УБК вршела проверки на воено лице кога тоа се коси со Законот за класифицирани информации и дали станува збор да се изигра законот како би се покрило спорно поставување на овластено лице во тајните служби, се прашањата кои се обиде да ги наметне емисијата „Несомнено“ во врска со назначувањето на полковникот Горан Василевски како … Continue reading МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА СЕ ВПЛЕТКА ВО СОПСТВЕНИТЕ ЛАГИ: Зошто УБК вршела проверки на лицето Горан Василевски поставен како шеф на военото разузнавање?