МИТОВСКИ ЗА ОСТАВКАТА НА ДОНЧЕВ И ЗА РЕКЕТ: Знаеме кој носеше торба пари во манaстир

Ден Дончев си даде оставка од функцијата. Во меѓувреме, нема истрага за неговата вмешаност во Рекетот заедно со ЗЗ, ВЗ и еден дедо од манастир.

Нема истрага за тоа колкав процент земал Дончев секој месец, веднаш откако во експресен рок ФЗОМ ги исплаќал парите на “Дијамед”.
Јавноста не дозна, но ние знаеме, кој тоа носеше торба пари во еден манастир, од каде истите на четири еднакви дела се делеа.
Не дозна јавноста ниту за муабетот “…а кај се уште 40.000 евра.” Кој го кажал тоа? Кој ги крадел рекетираните пари? Дали можеби Кичеец?

Јавноста не знае, но ние знаемем пишува уредникот на Инфомакс, Александар Митовски на Фејсбук.
 

Ден Дончев си даде оставка од функцијата. Во меѓувреме, нема истрага за неговата вмешаност во Рекетот заедно со ЗЗ, ВЗ и…

Posted by Александар Митовски on Tuesday, May 5, 2020