МИЦКОВСКИ: Власта нема капацитет за Европа и преговори, ама за органзирање застарени митинзи има

  • April 14, 2019
  • Коментари

Многу е интересно како партиите, особено таа од власта, немаат капацитет за Европа и преговори, ама за органзирање застарени митинзи и стотина автобуси имаат капацитет. Решете си ги приоритетите више, не идеме во Европа со застарени логики и кочијашки партии – коментира поранешниот висок функционер во СДСМ, Ивор Мицкоски

 

Многу е интересно како партиите, особено таа од власта, немаат капацитет за Европа и преговори, ама за органзирање…

Gepostet von Ivor Mickovski am Sonntag, 14. April 2019

Претходно «
Следно »