МИЦКОВСКИ ГИ ЛАЗОБЛИЧИ ЛАГИТЕ: Нема никакви пропусти во тендерот за РЕК Битола, целата тендерска документација ќе ја ставиме на увид на јавноста

  • June 23, 2017
  • Коментари

АД ЕЛЕМ ќе ја стави на увид целокупната тендерска документација за набавката на опрема за ископ на јаглен за Рек Битола за сите да можат да видат дека нема никаква злоупотреба кај овој тендер.

Директорот на ЕЛЕМ Христијан Мицковски ги демантираше наводите на Владата дека има пропусти и злоупотреби при распишувањето на тендерската постапка.

Претходно «
Следно »