МИЦКОВСКИ: Кој кити со чадори за Нова Година у земја во која декември и јануар месец паѓа снег

  • December 2, 2019

Кој кити со чадори за Нова Година у земја во која декември и јануар месец паѓа снег. Па не е ова Лисабон бе дечки, или можда ова се медузи. Мислам чадор помага и на снег, ама само будали носат. Знам што е, на фирмата монопол за тендерот, поевтина им била ставката чадори, очигледно имало криза на елкички., пишува Ивор Мицковски на Фејсбук.

 

Кој кити со чадори за Нова Година у земја во која декември и јануар месец паѓа снег. Па не е ова Лисабон бе дечки, или…

Gepostet von Ivor Mickovski am Sonntag, 1. Dezember 2019

Претходно «
Следно »