МИЦКОСКИ СО ПОВИК ДО ГРАЃАНИТЕ:Денеска на голем митинг во Скопје во 19 часот- За Македонија!

  • April 13, 2019

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ги повика граѓаните на митинг пред Владата, денеска во 19 часот.

-Ве повикувам денеска на големиот митинг во Скопје, пред Влада на Република Македонија во 19:00 часот. За правда!
За татковината!
За да изгрее зората!
За Македонија!

https://www.facebook.com/vmromakedonija/videos/2268486556740232/

Претходно «
Следно »