МНОГУ БРЗО ГО ПРЕБОЛЕВТЕ ЗАГАДУВАЊЕТО: Ивор Мицковски до СДСМ – Вие отворено само лажете и загадувате здрав разум дополнително.

  • December 2, 2018

Ивор Мицковски на својот профил на Фејсбук ја повика власта дека ја брани индустријата и дека не презема ништо радикално за спречување на загадувањето на воздухот.

-Како го преполовивте загадувањето на зборови, просто неверојатно.
Еден збори долгорочен проблем, нема да се реши со години, друг веќе е преполовено, ја браните индустријата, ништо радикално или стратешко не преземате.
Вие отворено само лажете и загадувате здрав разум дополнително.

Претходно «
Следно »