МОДЕЛОТ ЕМИЛИЈА РОЗМАН ПОВТОРНО СЕ PACОБЛEЧE: Потполно гoлa е легната на расфрлени банкноти!

  • April 17, 2019

Поранешниот Мис на Македонија, моделот Емилија Розман, ќе биде дел од новиот видеоспот на „ДНК“ за песната „Ромео и Јулија“. За потребите на видеото, таа потполно гoлa е легната на расфрлани банкноти.

Како ќе изгледа тоа, манекенката сподели и на својот профил на „Инстаграм“.

Претходно «
Следно »