МОЖЕБИ РУСИЈА ТРЕБА НАВИСТИНА ДА СЕ ВМЕША: Никогаш, никаде, ниту еднаш Русија се нема вмешано во внатрешните работи на Македонија!

  • March 30, 2017

Медиумите финансирани од Сорос во последните два дена манипулирајќи се обидуваа да фрлат дамка врз присуството на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Конресот на ЕПП, лиферувајќи информација дека Груевски ќе гласал резолуција против „руско мешање во внатрешните работи на земјите од Европа“

milenko_radio

Во врска со наводната резолуција, и обидот да се импутира некаква вина врз Русија за некакво мешање во внатрешните работи во Македонија, вчера во својата радио емисија зборуваше Миленко Неделковски.

 

Претходно «
Следно »