МОЖЕБИ ТРЕБАШЕ СО КАЛАШЊИКОВИ: Кога во Украина националисти влегуваа во Собранието и Владата со оружје, САД и ЕУ ги поздравија!

  • May 8, 2017

Кога пред три години во Украина започна граѓанската војна, благодарение на Украинските националисти кои вооружени со автоматско оружје влегоа во Украинското Собрание и Влада, САД, ЕУ и НАТО изразуваа поддршка за демонстрантите, велејќи дека се демократски израз на националната волја. Кога голоракиот народ влезе во Собранието во Р.Македонија за да ја заштити државата од државен удар, тогаш истите оние кои поттикнуваа народ во Украина, го осудија Македонскиот

majdan_vojnik

На оваа тема, пред неколку денови анализираше светската телевизиска мрежа „РТ“, презентирајќи ги различните, двојни аршини на Западот.

Претходно «
Следно »