МОЖЕ ЛИ ЗАЕВ ИЛИ ЧАДОРОТ ВАКА СЛОБОДНО ДА ПРОШЕТА: Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ меѓу народот!

  • September 26, 2016

По завршувањето на промоцијата на новата мерка за автомобилизам и екологија, лидеот на ВМРО-ДПМНЕ од музејот на ВМРО до својот кабинет во седиштето на партијата замина пеш

Дали може вака Заев да си се прошета по Скопје? Или можеби чадорот ќе прошета вака?
Оној кој е само едно мало делче од народот, оној кој е избран од народот да го претставува и да управува со Македонија, само тој може слободно и без страв да си се шета пеш било каде во сопствената држава.

 

Борислав
Стоилковиќ

Претходно «
Следно »