Моника Белучи ги покажа ќерките во јавност

  • March 17, 2018

Наследничките на Моника Белучи и Венсан Касел ретко се појавуваат во јавност.

Дева и Леони имаат познати родители, па токму поради тој факт медиумите тешко ги заобиколуваат.

Постарата ќерка Дева има 12 години, а младата Леони шест. Моника и познатиот француски актер се венчаа во 1999 година.

Моника никогаш не сокриваше колку мајчинството ја промени и тоа колку и било важно да стане мајка.

Претходно «
Следно »