Мошне моќна порака од Тања Бошковиќ -џабе ви се силикони, кого лажежете?

  • December 6, 2018

Актерката Тања Бошковиќ, која изгледа одлично на 63-годишна возраст, објасни колку време посветува на нејзиниот изглед, но исто така се свртела кон однесувањето на младите денес. Имено, кога станува збор за нејзиниот физички изглед, актерката не подложи на различни третмани, туку на оние најважни работи, уживајќи во секој момент од животот.

“Човекот расте етички и естетски. Не посветувам премногу време ако се смета за нега. Воопшто не им припаѓам на овие жени. Од друга страна, сакам да пливам, обично одам, и тоа низ животот, избегнувам возење со автомобил, сакам да се дружам со луѓе, имам долгогодишни пријателства. Мислам дека тоа е здравје, а негувањето на здравјето е наша обврска.

Ако зборувате за физички работи, ја сакам убавината и нејзе и служам целиот живот. Кремите и шампоните се помалку важни. Ужасно ме нервираат реклами кои ветуваат среќа што доаѓаат однадвор. Среќата се одгледува различно. Јас посветувам време на таа грижа.
Овие брчки што ги имам, ги заработив со најголемата радост. Можам да стареам, нашите тела пропаѓаат. Ги презирам жените кои, инјектираат отрови во нивните лица, мислат дека нивните очи ќе бидат помалку ранливи. Патка е силикон, кого ќе уверите,себе во огледалото,што?

Претходно «
Следно »