МУ ИСПРАТИЛА СЕКСИ ФОТОГРАФИИ НА СВОЈОТ СОПРУГ:НО ЗАБОРАВИЛА НА ЕДЕН МАЛ ДЕТАЉ ПА ДОБИЛА БАРАЊЕ ЗА РАЗВОД

  • March 11, 2018
  • Коментари

Повеќето мажи би биле пресреќни да добијат секси фотографии од своите жени, се додека на самите фотографии нема доказ дека тие  се неверни сопруги.

Всушност, една жена му испратила на својот сопруг секси фотографии преку Snapchat, а на истите таа позира само во долна облека во хотелска соба.

Сепак, убавата бринета “Челси” очигледно не била доволно внимателна, па веќе на следната фотографија открила и повеќе отколку што планирала.

Откако нејзиниот сопруг ги забележал машките чевли под малата тв комода, ѝ се заканил и дека ќе поднесе барање за развод на бракот.

Челси” за целото време сепак негирала дека никогаш не би го изневерила, но нејзиниот сопруг ѝ напишал дека сепак “не може да минува низ истата ситуација одпочеток”, како и тоа дека ќе побара развод.

Претходно «
Следно »