Мepко „обjacни“ како ycпeaл дa потpoши 27.000 евpa пo кaфeaни: Jaдев чecто и на cилa зa дa им пomoгнам

Јадев, често и на сила, само и само да ги помогнам струшките угостители.“ – се правда струшкиот градоначалник, Рамиз Мерко, по информациите дека за време на пандемија потрошил 27 илјади евра буџетски пари по кафани и ресторани. Тој ги отфрли обвинувањата на опозицијата дека граѓаните на Струга се жртви на неговото расипништво и луксуз и … Continue reading Мepко „обjacни“ како ycпeaл дa потpoши 27.000 евpa пo кaфeaни: Jaдев чecто и на cилa зa дa им пomoгнам