НАРКО-ДИЛЕРИТЕ УЦЕНУВАА СИРОМАШЕН НАРОД: Команданти на УЧК и нарко-дилери на СДСМ уценуваа народ – повеќе нема да можат!

  • March 30, 2017

Со еден пратеник и еден глас повеќе се знае кој победи. Да не беа нарко-дилерите и командантите за пари, гласовите со кои располагаа СДСМ се гласови од сиромашни луѓе изнудени од нарко-дилери кои деновиве ги апсат и од УЧК командати кои се незадоволни од бизнисите кои не им ги дал Ахмети, вели Драган Павловиќ – Латас во емисијата „Јади Бурек“.
latas-3

-Јас живеам во Скопје во Центар, тие луѓе што протестираат ги знам. Тоа се луѓе домаќини за кои сум подготвен да тврдам дека 80 проценти не припаѓаат на ниедна партија. Можеби прв пат некои од нив излегуваат на протест. Народот гледа што се прави, можеш со нарко –дилери да држиш гласови, но одредено време, вели Латас.

Претходно «
Следно »