НАСЕР СЕЛМАНИ МУ СЕ ЗАКАНУВА НА ЏЕС БЕЈЛИ: Искористен презерватив фрлен на буниште!

  • July 11, 2016

Насер Селмани, познат по прекарот Несери Селмани, јавно на својот ФБ профил го критикува и му се заканува на американскиот амбасадор во Македонија Џес Бејли.

naser_selmani (2)

Во својот пост утрово, претседателот на ЗНМ кој веќе потроши неколку стотици илјади американски долари помош од САД амбасадата во Скопје, му се заканува на Џес Бејли оти на амбасадорот не му сметале владините реклами на телевизиите. Селмани јавно го критикува американскиот амбасадор оти не ги слушал бомбите што ги емитувал Заев.
Селмани го обвинува Џес Бејли дека неможел да види легализирање на корупцијата.

Насер Селмани смета дека нема некој толку паметен што може да ги разбере глупоштиите на Бејли. Смета дека додека Бејли се секса, Селмани и неговите истомисленици остануваат трудни.

neseri_selmani_bejli2
Дека нешто се случува со Несери Селмани, откако е комплетно напуштен, фрлен и откачен како употребен презерватив, говори и неговиот пост од 9-ти јули.

neseri_selmani_bejli

Во коментарот објавен само на албански, тој јавно ја критикува Владата на Косово затоа што попушта под притисокот и сака да ратификува договор со Црна Гора за границата. Таму плаче за гробовите на предците кои владата на Хашим Тачи им ги продала на Црногорците во замена за визно олеснување. Ова е комплетно анти-американски став, бидејќи токму Викторија Нуланд дојде на Косово да ги убедува да ја прифатат демаркацијата во замена за визна либерализација, односно токму САД стои зад визната либерализација и зад договорот со Црна Гора.

Несери е пуштен во канализација. По денешното доаѓање на Нуланд и пред некој ден на германскиот посредник, нему му станува јасно дека со него и неговото здружение е завршено. Тој и ЗНМ ја загубија битката со Македонската медиумска асоцијација.

Иван Мирчевски, Драган Павлoвиќ Латас, Саки Кировски и Љупчо Николовски го испратија во септичка јама.

Широката јавност гласно се прашува дали по овие закани ќе реагира Јавното обвинителство со кривичен прогон за претседателот на ЗНМ.

Претходно «
Следно »