НАСТАПУВА ЈУПИТЕР, ПЛАНЕТАТА НА СРЕЌАТА И БОГАТСТВОТО: Декември ќе биде многу поволен месец за неколку хороскопски знаци

  • December 2, 2019

2019 година завршува со позитивност. Декември ќе помине без драматични небесни случувања и нови рeтроградни движења, па ќе си дозволиме да се фокусираме на убавините на животот.

Јупитер, планетата на среќата и богатството, ќе ни ја зголемува амбициозноста, но и трудољубивоста, па ќе успеваме да зграпчуваме солидни можности за поголема заработка.

Романтичната Венера ќе нè направи посмели и поспонтани во љубовта, што значи дека возбуда нема да ни недостига.

На 26 декември ќе настапи млада месечина, а ќе има и соларна еклипса наречена „огнен прстен“, кој настанува кога Месечината нецелосно го покрива Сонцето и се видливи само зраци во форма на прстен. На овој ден ќе бидат разоткриени тајни и романтични обожаватели, ќе се родат нови врски и бизнис партнерства. Очекувајте тоа да биде датум кој долго време ќе го паметите.

Декември е месец кој најмногу ќе ги радува Стрелците и Јарците.

Претходно «
Следно »