Најзгодната баба на Балканот ќе пее со Енрике Иглесијас!

  • November 8, 2018

Неда Украден во мај наредната година ќе настапи на European Music Fest 2019 во Лос Ангелес. Американските организатори ја повикале на предлог на Романската телевизија, која ја опишала како голема ѕвезда.

„Мислев дека тоа е некаква шега, но кога морав да го потврдам присуството, сфатив дека тоа е сериозно“, коментирала Неда Украден (68) кога ја добила поканата да настапи рамо до рамо со светските музички ѕвезди. Како што јавува „Хит рекордс“ на сцената ќе пее заедно и со шпанскиот пчејач Енрике Иглесијас (43).

Неда Украден во мај наредната година ќе настапи на European Music Fest 2019 во Лос Ангелес. Американските организатори ја повикале на предлог на Романската телевизија, која ја опишала како голема ѕвезда која има свој специфичен израз и печат.

https://www.instagram.com/p/BpGx8SZgnAy/

„Секако дека со големо задоволство прифатив да учествувам бидејќи не само што ќе бидам во друштво на големи светски мегаѕвезди, туку моите песни и реклами ќе се емитуваат во програмите на националните телевизиски куќи NBC и Fox“, се пофалила Украден.

https://www.instagram.com/p/Bov-Qz9Ayy3/

Неда Украден која е наречена за најсекси баба на Балканот на сцената е веќе 50. години а ова го смета за најголем успех во својата кариера.

Претходно «
Следно »