НА ЕВРОПА HE И СЕ ПИШУBA ДОБPO: Какво беше пpopoштвото на Баба Ванѓа за 2020-та година?

  • March 16, 2020
  • Коментари

Три години подоцна во 2023-та година, орбитата на Земјата значително ќе се промени, а во 2025-та Европа ќе има уште помалку жители, предвидела Баба Ванѓа.

Познатата слепа пророчица, Вангелија Димитрова Гуштерова, попозната како Баба Ванѓа починала во 1996-та година, а тоа што го предвидела за животот не тера малку да размислиме.

Позната и како „Балканскиот Нострадамус“ наводно го предвидела цунамито во источна Азија во 2004-та година, нападите на 11-ти септември 2001-та година па дури и појавата на Исламската држава.

Според пророштвото на Баба Ванѓа, во 2020-та година во Европа ќе има многу помалку население, речиси ќе биде ненаселена што ќе биде последица на голема светска војна.

Земјите во развој ќе се претворат од експлоатирани во експлоататори, а три години подоцна, во 2023-та година орбитата на Земјата значително ќе се промени, а во 2025-та година во Европа ќе има уште помалку жители.

Претходно «
Следно »