На страната на АВРМ објавен оглас со плата 100.000 денари – Отворени се 9 работни места

  • July 30, 2018

На веб страната на Агенцијата за вработување (АВРМ) е објавен оглас за вработување со екстра поволни услови.

Според информациите во огласот, станува збор за прилепската компанија “Грабит“ увоз-извоз ДООЕЛ Прилеп која тековно има потреба од вработување на 9 ИТ-инженери за софтвер.

Во огласот е наведено дека основната плата изнесува 100.000 денари, а огласот може да го најдете на следниот линк.

 

Претходно «
Следно »