НЕВЕРОЈАТНО: Го видел лицето на своето куче во шунка

  • September 27, 2016
  • Коментари

Кучето починало минатата година, и неговиот сопственик претпоставува дека кучето се реинкарнирало  во шунката.

kuce_sunka-78581

Човек тврди дека го видел лицето на своето куче во шунка која ја купил во еден од маркетите на Теско.
Сопственикот на кучето Џорџ изјавил дека кучето било постојано со нив па дури и кога пазареле во супермаркетот.
Претходно «
Следно »