НЕВЕСТАТА ИМА НЕШТО ДА ВИ КАЖЕ: Недела е одличен ден за свадба, но не и за гласање за Северна!

  • September 30, 2018
  • Коментари

Граѓаните пронајдоа десетици иновативни начини како да го бојкотираат референдумот за Северна, многумина прават ајвар, скара, одат на пикник овој ден, но сепак најиновативен е свадбарскиот бојкот.


Имено на социјалните мрежи се појавија фотографии од невеста со своите деверуши кои свадбената фотографија ја посветија на бојкотот на референдумот за промена на името.

Претходно «
Следно »