НЕВИДЕН ЛУКСУЗ: Погледнете го домот на Лепа Брена!

  • May 26, 2019
  • Коментари

Една од најголемите ѕвезди во поранешна Југославија Лепа Брена реши за прв пат да го покаже својот дом.

Вилата се наоѓа во елитниот дел на населбата Бежаниска коса. Во неа се е уредено со стил. Надворешноста е во црвена боја, во дворот има базен и летниковец.

Внатре пак има стилски мебел, позлaтени огледала и кујна во италијански стил.Што би се рекло, луксуз за сите пари.

Претходно «
Следно »