Неда Украден: „Ми треба маж, а не дете кое ќе ми ги носи несесерите!“

  • December 21, 2018

И во седмата деценија од животот изгледа совршено!
Неда Украден, едно од најголемите музички имиња на просторите на поранешната држава, признала дека иако се смета за згодна никогаш не би се соблекла гола.

Се трудам да имам добра песна. Знам дека сум добра. Зошто да се слекувам гола? Никогаш не би го направила тоа. Сите знаат дека сум згодна. Сега да прашате кој било маж дали Неда е згодна, сите ќе речат: Таа е бомба! Зошто да се слекувам гола, само за да настинам”, низ насмевка прокоментирала Неда и уште открила дека не треба лесно да се согласи на брак, но и дека ако и се случи цврста и стабилна врска не треба да се исклучи и таа опција.
Извор:убавиназдравје.мк

Претходно «
Следно »