Незгоден крој на фустанот: Луѓето мислат дека Кејт Мидлтон намеpно ги покажала бpадавиците

  • July 13, 2019
  • Коментари

Фуcтанот на Кејт предизвика полемии, дали таа ги покажува своите бpадавици или кројот на фустанот е не3годен.

Кејт Мидлтон беше на Вимблдон заедно со својата сестра и војвотката Меган Маркл, а и двете за своите можности беа скромно облечени, иако нивните фанови водеа битна преку коментарите која изгледа подобро.

Но, фустанот на Кејт предизвика полемики, дали таа ги покажува своите бр адавици или кројот на фустанот е незгоден. Луѓето преку коментари ја кри тикуваа дека таа не носи гр адник, а други ја бране на сметка на лошиот крој.

Погледнете и проценете сами…

Претходно «
Следно »