(Видео) ОД ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО: Извадена и вреќа со градежни плочки

  • July 22, 2019

По фамозната када која беше пронајдена на дното на Охридското езеро на 100 метри оддалеченост од брегот, на истата локација извадена е и вреќа со градежни плочки, а нуркачкиот клуб претпоставува дека се работи за санитарни реквизити од истото реновирање на несовесниот граѓанин.

Градежниот шyт бил извлечен изминатиов викенд од членот на нуркачкит центар „Акватек“, Никола Паскали. Вреќата со плочки која уште мината година минатата година беше лоцирана на дното од езерото.

Кадата и шyтот се уште стојат на плажата Сараиште во центарот на Охрид и чекаат да бидат подигнати.

Претходно «
Следно »