НЕКОЈ ТРЕБА ДА ОДГОВОРИ: Кој дал наред ба за во ена полиција пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

  • November 13, 2018
  • Коментари

Возило на Во ената поли ција доцна синоќа беше фотографирано пред седиштето на најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ, каде што полицијата уп адна бараќи го поранешниот лидер на партијата и премиер на Република Македонија Никола Груевски.

Ајдеее мајката кој ја ангажирал/злоупотребил Воената полиција пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ?!

Gepostet von Бојкотирам am Montag, 12. November 2018

Фотографијата беше објавена на Фејсбук сгтраницата #Бојкотирам.

Пред седиштето на партијата прес-конференција доцна синоќа одржа и генералниот секретар Игор Јанушев, кој се појави со задоцнување, бидејќи и тој самиот беше задржан, легитимиран и претресуван од полициските алфи.

Претходно «
Следно »