НЕМААТ КОНЦЕПТ, ИЛИ НЕМААТ КАПАЦИТЕТ ДА ДЕФИНИРААТ ПРИОРИТЕТИ: Предлог буџетот за следната година доцни, и тоа cигнализира на крупни нeдостатоци на Владата

  • November 6, 2019
  • Коментари

Пратеникот Антонио Милошоски посочува дека доцни предлог буџетот за следната година и оти тоа може да биде сигнал за два крупни недостатоци-дека Владата во предизборното брзање нема јасен концепт за буџетско насочување, како и тоа дека двоецот Ангеловска и Анѓушев немаат капацитет да дефинираат приоритети.

Предлог-буџетите во 2014, 2015, 2016 и 2017 година, од страна на владата до Собранието секогаш беа доставувани во текот…

Gepostet von Antonio Miloshoski am Dienstag, 5. November 2019

Претходно «
Следно »