„Немав пари за млеко“: Гоца Тржан проговори за непознати детали од својот живот

  • May 14, 2019

Во најновата емисија на „Блиц полиграф“ се најде пејачката Гоца Тржан која одговараше на разни прашања.

Taa одговараше на прашања од својот приватен и професионален живот, на некои од нив даде точен одговор, на некои не.

Гоца истакна дека постанала „влогерка“ затоа што на телевизија не и поставувале прашања која сакала да ги одговори.

На прашањето дали кога првпат го видела сопругот помислила дека е геј, таа одговори:

„Не, мислев дека е млад и убав. А потоа помислив дека е геј“ вели Тржан.

За Кристина Коцкар истакна дека не е нејзина колешка, но дека е на добар пат да стане.

Дали би прифатиле да бидете во врска со жена?

„Не ме привлекуваат жени. Но, можеби одлично ќе се согласам со жени“ вели Тржан.

На прашањето дали некогаш секс*ално го злоупотребувала сопругот, Гоца даде негативен одговор, кој се покажа како неточен.

Дали поради љубов за малку ќе сте банкротирале?

„Не за малку да банкротирам, туку банкротирав….кога немаш пари за млеко..да“ вели пејачката.

Дали сте имале односи со повеќе личности во исто време?

„Не“ одговори Тржан.

Претходно «
Следно »