НЕМА ДА ПОВЕРУВАТЕ:Три години ги нема депилирано нозете, а нејзиното момче ја поддржува во тоа да биде природна

  • July 20, 2018

Ејми Ана Кара пред повеќе од три години решила да престане да ги депилира своите нозе, но овој нејзин потег наместо слава ја чинело многу повеќе од тоа.


Малку се жените кој не би го осудиле овој нејзин потег, а Ејми одлучила да го негува својот природен изглед по секоја цена. Сепак да се биде влакнеста девојка во денешно време не е ниту малку лесно, а за тоа сведочат илјадниците коментари и навреди на социјалните мрежи.

-Често среќавам луѓе кои ми довикуваат, депилирај си ги нозете или Боже колку си грозна, вели таа.

Таа вели дека понекогаш не облeкува кратко за да не мора да ги слуша тие коментари и додава дека нејзиното момче ја поддржува во оваа одлука, но тоа не е секогаш доволно за да ги заборави негативните коментари.

Претходно «
Следно »