НЕМА ФИГАРА ЗА РАДОВИШАНКИ: Градоначалникот го поништи тендерот за набавка на фигара за коса за 8-ми март

  • February 20, 2018
  • Коментари

Герасим Конзулов, градоначалникот на Радовиш го поништи тендерот за набавка на фигара за коса, кои планираше да ги дава како подароци на 8 март.

Вчера Општина Радовиш распиша тендер за набавка на 45 фигара, за кои беше предвидено да се потрошат 700 евра од општинскиот буџет. На веб страницата на Бирото за јавни набавки денеска набавката е поништена.

Претходно «
Следно »