НЕМИРНО ДЕКОЛТЕ: Излегоа градите додека го шеташе кучето (ФОТО)

  • March 9, 2018
  • Коментари

Старлетата Мими Оро е фотографирана на Ада Циганалија како го шета кучето, но она што привлече најголемо внимание беа нејзините гради, кои излетаа од кошулата.

Иако Милица во фармерки и кошула сакаше да изгледа пристојно, сепак тоа не и успеа.

Додека брзала да го прошета кучето, Мими не облекла градник, па додека трчаше по кучето, градите и излегоа и тоа и се повторуваше постојано.

Претходно «
Следно »