НЕПОТИЗАМ ВО ВЕЛЕС: Директорот на комуналното претпријатие „Дервен“ од Велес си го вработил синот во Централен Регистар?

  • November 22, 2018

Директор на ЈКП „Дервен“ од Велес е  Ѓорѓи Стојанов. Но изгледа не било доволно само еден член од тоа семејство да добива плата од џебот на граѓаните, па функција си доби и неговиот син.

Како што неофицијално дознава КУРИР, Централниот регистер во Велес од пред неколку дена има нов раководител-директор. Станува збор за Јане Стојанов, син на директорот на   ЈКП „Дервен“, Ѓорѓи Стојанов.

КУРИР се обиде да стапи во контакт со Централниот регистар во Велес за да добиодговор на прашањата, но од таму не одговариле на повиците.

Претходно «
Следно »