Несебар во Бугарија, Акропол во Грција – што е најпосетувано во Македонија?

  • December 23, 2016

Vouchercloud“ состави интересна карта на светот на која се претставени најголемите туристички атракции во секоја земја според „TripAdvisor“.

Познатите туристички атракции се поделени во четири категории (историја, природа, религија и туризам).

Во Македонија најпосетувано место е брегот на Охридското Езеро.

tmg-article_tall-1

Погледнете ги сите земји тука.

Претходно «
Следно »