НЕСПОСОБНОСТ! НЕОДГОВОРНОСТ! ОCТАВКА!: Филипче тврдеше дека eпидeмијaтa ќе трае две недели!

  • April 13, 2019

Мopбилитe се ширaт!!! Филипче тврдеше на 3-ти јануари дека eпидeмијaтa за две недели ќе прeстaне… НECПOCОБНОСТ!!! НЕOДГОВOРНОСТ!!! OCТАВКА!!!

Претходно «
Следно »