НЕ ЗАПИРААТ РЕАКЦИИТЕ: Твитерџиите го променија текстот на „Твоите очи Лено мори“ во Северномакедонска верзија

  • July 13, 2018
  • Коментари

Не запираат реакциите на социјалните мрежи по закажаната прослава на Владата на Р.Македонија за наводната покана за членство во НАТО под услов промена на државното име. Под најголем удар се најде групата „Љубојна“ чија пејачка пред извесен период ја критикуваше владата нарекувајќи го раководството „копуци“ затоа што помислиле да го менуваат името.

Твитерџиите по тој повод ги променија стиховите на песната за да соодветствува со Северномакедонскиот карактер на прославата.

Претходно «
Следно »