(Видео)Не ни помислувала што подготвил младоженецот со пријателите

  • April 4, 2018
  • Коментари

Венчавката е можеби најважниот ден за еден маж и една жена, а креативноста на младоженците многу често станува хит на социјалните мрежи, каде видеа многу лесно може да станат вирални.

Таков пример имаше и на оваа свадба. Покрај тоа што е најважниот ден, денот на венчавката може да биде и многу стресен, посебно за девојките.

Младоженците и кумовите се потрудија невестата овој ден да го запамети цел живот.

Претходно «
Следно »