НЕ ОЧЕКУВА МЕСЕЦ СО НИСКО ТЕМПЕРАТУРИ: Новогодишната ноќ ќе ја дочекаме со снег

  • November 20, 2018

Не очекува месец со ниски утрински температури, кои речиси секој ден ќе бидат под нулата, а дневната температура нема да достигне повеќе од 10 степени. 

Облачно време, проследено со дожд ќе биде она што можеме да очекуваме во месец декември. Мало провејување на снег може да очекуваме на 12 и 13 декември, како и веднаш во јануари. Се очекува Новата година да ја дочекаме со снежна покривка.

 

Претходно «
Следно »